Track & Trace – un nou sistem rapid si eficient de monitorizare comenzi LAPP

: 18, 09, 2019, 12:55 pm

Track & Trace – un nou sistem rapid si eficient de monitorizare comenzi LAPP

Website-ul LAPP Romania reprezinta nu doar o carte de vizita, ci si o resursa importanta de informatii. Site-ul este actualizat zilnic, iar vizitatorii pot accesa informatii diverse, inclusiv informatii referitoare la comenzile plasate.

Asta pentru ca stim ca, indiferent daca este vorba despre cabluri si conectori pentru industria alimentara sau de sisteme de etichetare pentru masinariile din productie, multe lucruri depind de coletul pe care il asteptati.

Despre serviciul Track & Trace

Track & Trace este serviciul de urmarire a comenzii, care furnizeaza exact informatiile de care aveti nevoie, acolo si atunci cand aveti nevoie de ele. Asa ca puteti reface traseul cablurilor si conectorilor pentru ca acestea sa soseasca la timp, sau puteti estima livrarea sistemelor de etichetare care eficientizeaza resursele de timp si bani ale angajatilor dvs.

Cu ajutorul serviciul Track & Trace vedeti traseele detaliate si in timp real pentru toate expedierile. In plus, functia de urmarire LAPP va permite sa ramaneti la curent cu starea actuala, intarzierile neasteptate si livrarea expedierii.

Asistenta on-line si offline este personalizata si disponibila prin metodele de contact de pe website-ul companiei.

Despre LAPP
Compania LAPP a fost fondata de Oskar si Ursula Ida Lapp in anii '50, iar astazi este lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri - cabluri electrice, cabluri industriale si accesorii pentru cabluri, precum si sistemele de cabluri complet asamblate si gata de instalare.

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Track & Trace – un nou sistem rapid si eficient de monitorizare comenzi LAPP"