Recomandări pentru vacanța ta: noile trolere de aluminiu de la Kruger&Matz și aspiratorul robot de la V-Tac

: 12, 08, 2019, 1:04 pm

Recomandări pentru vacanța ta: noile trolere de aluminiu de la Kruger&Matz și aspiratorul robot de la V-Tac

Trolerele Kruger&Matz sunt realizate în totalitate din aluminiu, care este puternic și rezistent la șocuri. Astfel, te poti baza pe ele o perioadă lungă de timp. Mânerele confortabile din piele și mânerul retractabil de care poți agăța o poșetă sau geantă de laptop îți garantează confortul.

Spațiul interior al valizei Kruger&Matz are o captușeală albastră și compartiment spațios pentru lucrurile personale. Ușurința la făcutul bagajelor este sporită de cele doua curele Velcro ajustabile ce separă lucrurile împachetate, putând fi folosite și pentru depozitarea lucrurilor de mici dimensiuni.

Sistemul de închidere constă într-o cataramă dotată cu cifru încriptat prin funcție TSA, foarte utilă în cazul controlului la vamă. Garantează deschidere și închidere rapidă și non invazivă, fără a strica încuietoarea.

Mânerul ușor, telescopic împreună cu roțile duble ce se rotesc 360° reprezintă combinația perfectă pentru a manevra cu ușurință trolerul. Roțile sunt făcute din material plastic rezistent ce îți garantează o deplasare ușoară a valizei, astfel încât poți sta liniștit că nu se vor strica pe neașteptate.

Alege modelul potrivit pentru tine! Poți opta pentru una din două culori - argintiu și negru, iar designul modern va impresiona prin  colțurile din aluminiu ale trolerului cu ținte decorative.

Iar în timp ce tu ești plecat, lasă aspiratorul robot de la V-Tac să se ocupe de curățenie acasă! Versatil și convenabil pentru curățarea podelei are navigare inteligentă, cu programare automată de aspirare și spălare podea. Are posibilitatea de control de la distanță prin aplicația V-TAC Smart Light ! Nu trebuie să îți faci griji că i se termină bateria deoarece produsul are funcția de returnare automată la baza de andocare pentru auto-încărcare, iar datorită carcasei subțiri va încăpea și sub mobilier, astfel că tu nu mai trebuie să îți faci griji pentru curățenie!

Trolerele de la Kruger&Matz sunt disponibile în magazinul online oficial Kruger&Matz, iar aspiratorul robot de la V-TAC îl poți găsi pe eMAG aici: https://www.emag.ro/aspirator-robot-smart-v-tac-alb-aspirare-si-spalare-podea-wi-fi-sku-8649/pd/D4LYJ5BBM/?X-Search-Id=323c365f3dacc2f9284e&X-Product-Id=46998430&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Recomandări pentru vacanța ta: noile trolere de aluminiu de la Kruger&Matz și aspiratorul robot de la V-Tac"