Stiai ca o sedinta de electrostimulare iti intareste musculatura?

: 24, 07, 2019, 9:00 am

Stiai ca o sedinta de electrostimulare iti intareste musculatura?

Un lucru important pe care ar trebui sa il ai in vedere este ca terapia prin electrostimulare echivaleaza o sedinta sporita de fitness. Pe langa acest lucru, se presupune a fii mult mai confortabila si mai placuta, intrucat iti poti desfasura oricand in paralel o alta activitate. De pilda, te poti relaxa, citi o carte sau chiar desfasura activitatea profesionala in fata laptopului.

CUM NE AJUTA ELECTROSTIMULAREA?

Electrostimularea activeaza muschii profunzi si superficiali pentru a sculpta non-chirurgical corpul. Stimulează, de asemenea, drenajul limfatic, iar acest lucru ajuta foarte mult la reducerea excesului de fluide, eliminarea edemelor și a toxinelor.

Utilizarea acestui tratament este sigura in orice zona a corpului în care se acumuleaza grăsimi sau unde pielea isi pierde elasticitatea (cum ar fi sanii, bratele, fesele, abdomenul, coapsele, talia), astfel incat sa contribuie la reducerea grasimii, greutatii, celulitei și a circumferintei regiunii tratate.

Datorita faptului ca aceasta tehnica dateaza din jurul anilor 1940, aceasta a fost perfectionata de-a lungul timpului, ajungand la un nivel maxim de beneficia si rezultate, neavand contraindicatii majore.

BENEFICII

Procedurile terapeutice bazate pe electrostimulare nu sunt un lucru nou. Aceasta a mai fost folosita de numerosi terapeuti in si specialisti in reabilitare de zeci de ani. Cu toate acestea, in ultimii ani, a devenit un instrument popular de recuperare, dar si de remodelare corporala.

Astfel, datorita faptului ca aceasta metoda stimuleaza tonusul si intareste zona musculara tinta, este principala metoda folosita pentru remodelarea corporala.

Creste circulatia sanguine si asigura o miscare puternica a muschilor, astfel asigura drenajul limfatic si o detoxifiere impecabila, accelerand recuperarea musculara.

Reduce stresul si regleaza hormonii. Terapia prin electrostimulare este singura tehnologie brevetata care reduce stiintific stresul cronic, echilibrand in acelasi timp nivelurile hormonale pentru rezultate pe termen lung.

Imbunatateste si accelereaza reparatia celulara, astfel ajuta la cresterea nivelului de ATP si colagen, reducand tesutul cicatrician.

Si, nu in ultimul rand, reface masa musculara slabita. Datorita acestui lucru, are ca rezultat tonifierea, intarirea muschilor și reducerea celulitei în jurul coastelor, coapsei, feselor și bratelor.

CE SE INTAMPLA CU CORPUL MEU IN TIMPUL UNEI SEDINTE DE ELECTROSTIMULARE?

Atunci cand sunteti in timpul unei sedinte de electrostimulare, iar pulsul electric iti loveste corpul, antrenorul personal iti va impinge pieptul si bicepsul destul de sever. Astfel, impulsurile asupra bicepsului dumneavoastra sau oricare alta parte a corpului pe care doriti sa o tratati duc la aproximativ 85 de contractii pe secunda.

Cand faceti o multime de exercitii pentru abdomene si mers pe bicicleta, veti descoperi ca muschii dumneavoastra sunt mai lenti la reactii. Insa cand primesc acel impuls electric, ei se activeaza mai curat, ducand la o arsura mai profunda a grasimii nedorite

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Stiai ca o sedinta de electrostimulare iti intareste musculatura?"