Bazele unui nou parteneriat

: 13, 07, 2018, 12:03 pm

Bazele unui nou parteneriat

Contractul presupune o serie de implementari ce vizeaza dezvoltarea strategiei de piata din punct de vedere SEO cu scopul ca site-ul h2on.ro sa poate fi clasat cat mai sus in topul rezultatelor de cautare Google.

Noi cei de la SeoWeb Seco avem dorinta de a ajuta site-ul sa se bucure de o popularitate tot mai mare online având ca obiectiv ideea dezvoltarii afacerii. Consideram clientii nostri ca fiindu-ne parteneri, prin urmare scopul nostru este cresterea activitatii acestora prin implementarea de strategii consolidate.

Suntem una dintre cele mai eficiente si inovatoare companii de promovare Google Romania in cadrul unei piete in plina ascensiune, a carei misiune este de a aplica strategii ce vor duce la creșterea autorității site-urilor tuturor clientilor nostri.

Contractul incheiat presupune construirea si cresterea autoritatii site-ului prin crearea de "link building"(construirea de legaturi catre site); monitorizarea concurentei; a cuvintelor tinta cat si evolutia strategiei de promovare.

In ceea ce priveste optimizarea on page aceasta presupune refacerea codului sursa in functie de schimbarile algoritmului Google.

Ca specialisti în cea ce priveste dezvoltarea afacerilor online nu ne putem rezuma doar la indeplinirea cerintelor clientului. Dezbatem orice idee imbunatatind-o, venim în intampinarea dorintelor clientului, astfel incat nevoile neconstientizate ale acestuia ajung sa fie concretizate in proiecte de succes.

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Bazele unui nou parteneriat"