Comanda de cabluri si accesorii si primesti livrare gratuita

: 24, 04, 2019, 10:23 am

Comanda de cabluri si accesorii si primesti livrare gratuita

In plus, pentru prima comanda cu o valoare mai mica de 200 de euro, in baza unui voucher, livrarea este, de asemenea, gratuita.

Campania este valabila in perioada 15.03.2019 - 15.06.2019, doar pe teritoriul Romaniei. Campania se aplica astfel:

  • Se acorda livrare gratuita tuturor comenzilor plasate in perioada 15.03.2019 - 15.06.2019 cu valoarea mai mare de 200 de euro. Oferta va fi confirmata in urma plasarii comenzii de departamentul de vanzari LAPP ROMANIA
  • Se acorda livrare gratuita comenzilor plasate in perioada 15.03.2019 - 15.06.2019 cu valoarea mai mica de 200 de euro, numai pentru prima comanda pe baza unui voucher. Pentru a intra in posesia voucherului, participantii pot contacta compania pe e-mail, chat, telefon sau folosind formularul de contact. 

Detalii despre produsele din portofoliul LAPP

Grupul LAPP se ocupa cu dezvoltarea de produse si solutii pentru toate tipurile de medii industriale, asigurand functionarea si rezistenta optima in procese. Produsele LAPP se ridica la cele mai inalte standarde, impuse de conditii extreme, oferind niveluri ridicate de rezistenta la vibratii, temperatura, ulei, apa, coroziune si spalari. Solutiile de conectica ale grupului LAPP includ o suita robusta de conectori de putere, control si conectivitate standard, personalizate. Produsele LAPP se regasesc intr-o multitudine de industrii, inclusiv in nenumarate aplicatii industriale de fabricatie, deoarece LAPP intelege provocarile unice intalnite in mediul industrial. De ce ar trebui sa alegeti produsele LAPP. Atunci cand alegeti LAPP, va conectati la o organizatie globala care are un istoric bogat de a ajuta clientii sa obtina o productivitate optima si un succes mai mare in afaceri. LAPP va ofera peste 40.000 de produse, inclusiv cabluri, conectori si accesorii, cu un timp mai mare de functionare. Va conectati cu o companie care combina capacitatile internationale cu productia interna, asigurand calitatea si disponibilitatea produselor.

Despre compania LAPP

Compania LAPP a fost fondata de Oskar si Ursula Ida Lapp in anii ’50, iar astazi este lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri – cabluri electrice, cabluri industrial si accesorii pentru cabluri, precum si sisteme de cabluri complet asamblate si gata de instalare.

LAPP a evoluat de la un jucator ambitios la lider mondial. Astazi, compania pune la dispozitia clientilor peste 40.000 de produse standard, 8 branduri, 40 de companii, 17 fabrici si peste 4.000 de angajati in intreaga lume – portofoliu complet disponibil pentru proiectul dvs.

Indiferent daca vorbim despre Polul Nord sau Himalaya, mine sau pesteri subacvatice, instalatii de biogas sau evenimente sportive, in gheata sau zapada, in aplicatii de peste tot din lume se gasesc produse LAPP. LAPP va furnizeaza expertiza tehnica specializata, local, dezvoltand proiectul alături de dvs, conform nevoilor dvs.

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Comanda de cabluri si accesorii si primesti livrare gratuita"