Cum să fii chic la birou toamna asta

: 22, 08, 2019, 12:01 pm

Cum să fii chic la birou toamna asta

Alege un sacou la două rânduri de nasturi

Nimeni nu te va ignora când intri în birou purtând un sacou la două rânduri de nasturi, cu motive military. Echilibrează-ți îmbrăcămintea din partea de sus a corpului cu jeans, un tricou simplu și încălțăminte cu toc pătrat ori cu platformă - și te vei simți pregătită să ai o zi de top - indiferent cât de agitată.

Cămașa cu detalii te scoate din anonimat

Orice femeie în pas cu moda trebuie să aibă cel puțin două cămăși albe în garderobă – dacă optezi pentru cămăși din bumbac, cu detalii în contrast, bine aplicate, poți asorta cu ușurință cu ce porți în partea de jos – pantaloni 7/8, fuste plisate sau conice. Și opțiunile privind încălțămintea sunt variate – botine, pantofi cu toc, balerini.

Deux pieces? Da, dar în culori vibrante

Toamna aceasta alege să porți o ținută uni, din cap până-n picioare, dar în culori care să le arate tuturor că nu-ți sunt străine tendințele de podium. Noi îți recomandăm costumele la două piese galben muștar disponibile pe www.dames.ro, confecționate din bumbac premium, cu nasturi aurii.

Roșu și albastru navy – pentru rochii din bumbac satinat

Designerii români aleg bumbacul satinat pentru rochii conice, office style, pentru lejeritatea pe care o oferă purtătoarei, dar și pentru complementaritatea cu croielile flatante ale unor ținute precum cele din colecția Dames Premium Collection.

Te așteptăm pe www.dames.ro!

Dames.ro este noua ta destinație de modă online, alegerea femeilor care apreciază piesele vestimentare realizate cu migală, sârguință și dedicare în România, din dragoste pentru românce.

Pe www.dames.ro vei găsi ținute pentru birou, dar și de ocazie, realizate din materiale calitative, cu finisaje premium, în culori și croieli inspirate de tendințele de podium, realizate de o echipă de peste 190 de stiliști, modelieri și croitori români.

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Cum să fii chic la birou toamna asta"