Seminar PCM® ~ ”Comunicarea eficientă”

: 24, 07, 2018, 8:50 pm

Seminar PCM® ~ ”Comunicarea eficientă”

Perioada: 19-21 septembrie 2018 * Localitatea: București * Program: 9:00-17:30 * Taxa de participare: 500Euro (nu se percepe TVA, iar taxa pentru realizarea Profilului Individual al Personalității este inclusă) * Înscrierile sunt deja DESCHISE! * Termen-limită pentru înscrieri și achitarea taxei7 septembrie 2018

Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan https://www.processcommunication.ro/ane-mary-ormenisan

Pentru mai multe detalii accesați: https://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta/ și https://www.lifelong.ro/noutati/

 

Avantajul cel mai important constă în faptul că acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat după încheierea seminarului, în toate acţiunile personale şi profesionale pe care doriţi să le întreprindeţi!

Modelul Procesului Comunicării® funcţionează impecabil atât în relaţiile de cuplu, de familie sau de prietenie, cât şi în organizaţii, unde este nevoie să motivăm, să oferim recunoaştere şi suport, concentrând energie de calitate în activităţile de îndeplinire a unor obiective prioritare sau de perspectivă.

NASA a întrebuinţat cu succes PCM® în recrutarea, selectarea şi pregătirea astronauţilor pentru misiuni speciale, iar multe personalităţi publice contemporane folosesc modelul pentru rafinarea discursurilor politice sau a comunicării în viaţa lor personală şi profesională.

 

Mai multe detalii vezi pe BiziBiz.ro: "Seminar PCM® ~ ”Comunicarea eficientă” "